Youtube – Egy fiók mind felett!

Nem sokkal ezelőtt, a Google bejelentette, hogy egy (igencsak örvendetes) frissítést vezetett be a Youtube rendszerébe.

 

Mégpedig nem mást, mint hogy mostantól lehetőséged van egy Youtube fiókból, ami jobbára a Google+ fiókod is egyben (ha még nincs, akkor olvasd el korábbi cikkemet a Google+ kezdeti tippekről), több Youtube csatornát kezelni. Ez amiatt fontos, mivel eddig a céges Youtube csatornát, fiókot csak úgy tudtad használni, ha ahhoz külön létrehoztál min. egy Youtube fiókot és oda-vissza lépkedtél a kettő között.

A mostani frissítésnek köszönhetően már ez a probléma nem áll fenn, ami nagyon-nagy könnyebbséget jelent az aktív, több fiókot is kezelő felhasználóknak.

Youtube channles update

A beállítás sajnos még nem érhető el mindenki számára, de mint a korábbi frissítések esetében (utóbbi időben már megtapasztalhattuk bőségesen), várhatóan most is rövid idő kérdése, hogy mikor lesz elérhető mindenki számára, így nem árt már most utána olvasni és képbe kerülni, hogy ha elérhetővé válik a funkció, akkor már csak be kelljen állítani.

 

A beállítás egyébként nem bonyolult, viszont kihasználva a lehetőséget, megemlíteném a HD Marketing kapcsolódó cikkét, melyben a folyamatot részletesen leírták. 🙂

 

 

Remélem sokaknak hasznos lesz az új Youtube funkció, használjátok ki!

 

No és persze: Always Be Irie

Digitális marketing stratéga vagyok, a LeadFlow Consulting társalapítója.
Szakterületem a tartalommarketing, annak minden leágazása és a keresőoptimalizálás.
Elsődlegesen e-kereskedelmi oldalak technikai és tartalmi optimalizálásával, illetve tartalomalapú marketing kampányok megvalósításával foglalkozok.
Mottóm: “Nyújts kiváló tartalmat és érdemeld ki a jogot, hogy promótáld a termékedet!” – Guy Kawasaki

Ha van esetleg kérdésed, akkor az alábbi csatornákon megtalálsz.

Close Menu