Google+ kommentek WordPressben is

Nem is olyan régen kezdett el terjedni a hír, hogy a Bloggert használóknak elérhető az opció, hogy a blogon történő hozzászólások egyúttal Google+ bejegyzések is legyenek.

wordpress-hacks-tricks

Ez alapvetően egy nagyon okos húzás volt, nagyságrendekkel könnyebben lehet népszerűsíteni azokat a blogokat, amiknél bekapcsolják ezt a funkciót, hiszen aki kommentet fűz valamihez a blogon (ha ezt a fajta kommentet választja – itt van választási lehetősége a blog adminoknak is, mivel meghatározhatják, hogy milyen bejelentkezéssel lehet kommentálni, s ha letiltják a többit, akkor csak a G+ marad), az egyúttal egy Google+ bejegyzés is lesz a kommentelő G+ falán!

Sokaknak azonban nem tetszett (érthető módon), hogy ez csak funkció korlátozottan érhető el. Nem is kellett rá sokat várni, egyre másra jöttek a megoldások. Azonban ezek nagyrészénél szükséges volt minimális informatikai ismeretekre (bár a copy+paste rendszer is működik itt).

Viszont, amit most szeretnék bemutatni, az a lehető legegyszerűbb megoldás azoknak, akik WordPresst használnak!

Brandon Holtsclaw jóvoltából egy egyszerű plugin használatával elérhető már WordPressen is a funkció!

Részletes leírást, használati utasítást ITT találtok hozzá.

 

Használjátok bátran, szerintem nagyon jó kis cucc, amint tudom, én is beépítem.

Addig is kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!

Digitális marketing stratéga vagyok, a LeadFlow Consulting társalapítója. Szakterületem a tartalommarketing, annak minden leágazása és a keresőoptimalizálás. Elsődlegesen e-kereskedelmi oldalak technikai és tartalmi optimalizálásával, illetve tartalomalapú marketing kampányok megvalósításával foglalkozok. Mottóm: “Nyújts kiváló tartalmat és érdemeld ki a jogot, hogy promótáld a termékedet!” - Guy Kawasaki Ha van esetleg kérdésed, akkor az alábbi csatornákon megtalálsz.
Bezár