Jelenlegi állapot
Nincs beiratkozva
Ár
24.900 Ft
Regisztráció

Mit tartalmaz?

 • 15 lecke 
 • Képi és videós magyarázatok
 • Funkciók, működés technikai bemutatása
 • Használat elméleti oktatása
 • Gyakorlati megvalósításhoz útmutató
 • Kész sablonok, hogy azonnal neki láthass

Minden, amire szükséged lehet ahhoz, hogy mától a jegyzeteidet profi módon, egy helyen és bármikor megtalálhatóan kezelhesd.

Ami csak szükséges lehet ahhoz, hogy mostantól ne jelentsen gondot, ha valamit szeretnél feljegyezni, vagy ha szükséged lesz egy projektedhez (legyen az magán, vagy üzleti) bármi információhoz.

Az evernote képzésről részletesen

Attól a ponttól, hogy megvannak az ötleteid, odáig, hogy azokat megbízhatóan kezeld, megmutatok mindent, amire szükséged lesz!

Minden hatékony adattároló, jegyzetelő módszer alapja, hogy olyan rendszert használj, ami kézreáll, jól tudod használni és nem kell azon egy pillanatig se gondolkozni, hogy mit hol találsz.

Ez a tréning ezt a biztonságot adja meg. Részletesen bemutatom az Evernote program felépítését, használatát, valamint azt is, hogy miként érdemes felépíteni magát a rendszert, hogy az később is jól használható, megbízható legyen és mindig tudd, hol találod épp azt az információt, amire szükséged van. Legyen az munkahelyi projekt leírás, statisztika, kimutatás, vagy elemzés, vagy otthoni ötlet, bevárásló lista, házfelújítási referencia anyagok, stb.

Az Evernote-ról:

A program elérhető asztali gépen, böngészőből, illetve mobil applikáción keresztül is (Android, iOS és iPadOS rendszerekre).

Az Evernote elsődleges funkciója a kényelmes és könnyű jegyzetelés. Ez volt az alap ötlet. 

Mára azonban már, hála a rengeteg hasznos funkciónak, kialakítható belőle akár egyéni vállalkozó, akár kisebb (10-20 fős) csapatok számára üzleti környezet is.

Tartalom:

 • Az Evernote általános bemutatása
 • Egyes funkciók részletes leírás és felhasználási lehetőségei
 • Hogyan építsd be a rendszert a mindennapjaidba. Nem csak munkára!
 • Hogyan alakítsd a projektjeid, jegyzeteid a saját igényeidre
 • Kész sablonokat adok, hogy ne kelljen nulláról indulnod
 • Hogyan kezeld a jegyzeteidet egy helyen, mégis bármikor megtalálható módon

Bónusz:

 • Videóban megmutatom, hogy hogyan építettem fel a saját, belső oktatási rendszerünket, 100%-ban Evernote-on belül.
Részletesebben pedig a következőkben ismerheted meg, hogy mit is tartalmaz a kurzus!
Evernote Online Tréning

Az oktató:

2015 óta tartok tréningeket produktivitás és hatékonyság témában, webinar formátumban, vagy tantermi képzések keretében.

2017 óta egyike vagyok a kevés hazai, certifikált GTD (Getting Things Done) trénernek, ami világszinten is az elsőszámú időmenedzsment rendszer. Én magam is e szerint kezelem a feladataimat.

E mellett, hogy minél szélesebb ismereteim legyenek, Evernote Certified Business Consultant-ként Evernote magán és üzleti felhasználást is oktatok.

Tóth-Czere Péter
toth-czere peter profil

Összességében a kisvállalati hatékonyságtól kezdve a nagyvállalati folyamatokig bezárólag minden féle igényre szabva is segítettem vállalkozóknak és nagyvállalati alkalmazottaknak és magánembereknek egyaránt abban, hogy miként lehetnek minimális ráfordítással többszörösen hatékonyabbak. Ez egy olyan előrelépés, ami bárkinek elérhető, ha a megfelelő rendszert, programot és alap tudást megkapja. Ebben szeretek én segíteni.

Todoist Ambassador lettem
gtd logo 2
Az Evernote saját képzése utána Evernote Certified Consultant certificate szerezhető

Mennyire veszem komolyan, hogy a Todoist tényleg képes megoldani a munkahelyi és otthoni feladatok kezelésének gondját? Szerintem meséljen rólam a Todoist, amit olyan régóta és aktívan használok, hogy egyike lettem globális szinten annak a ~20 embernek, akik Todoist Ambassadorok lettek.

Minden évben küldenek a felhasználóiknak egy riportot az előző éves program használatról. Íme ebből néhány elem, amit én kaptam:

A todoist felhasználó top 1%-ába kerültem

Ez egy komplex összesítés, minden értékelhető szempontot vizsgálva állítják össze a rangsort. A TOP1% azt jelenti, hogy a Todoist felhasználók közül benne voltam abban az 50.000 emberben, akik a legjobban kihasználják a programot.

majdnem minden nap használtam

Szerintem mi sem mutatja meg szebben, hogy a Todoist nem csak munkára való, hogy az én összefoglalómban is az látszik, az év 343 napján pipáltam ki feladatot. Pontosan azért, mert nem csak munka van benne, hanem minden olyan dolog, amit szeretnék pontosan, határidőre megcsinálni.

fejlődni kell mindig

A hatékonyság egyben egy aktuális állapot, amikor azt érzed, hogy most hatékony vagy. Mégis, aki nem úgy áll hozzá, hogy ez egy folyamatos fejlődés, az le fog maradni. Én is minden évben egyre több és több dolgot tudok a számomra kedves programokon keresztül megoldani, így egyre jobban kiküszöbölve a hibákat, elmaradásokat.