Barion Pixel

Evernote Online Tréning

24 .900 Ft

Mit tartalmaz?

  • 15 fejezet 
  • Képi és videós magyarázatok
  • Funkciók, működés technikai bemutatása
  • Használat elméleti ismeretei
  • Gyakorlati megvalósításhoz útmutató
  • Kész sablonok, hogy azonnal neki láthass

Minden, amire szükséged lehet ahhoz, hogy mától a jegyzeteidet profi módon, egy helyen és bármikor megtalálhatóan kezelhesd.

Ami csak szükséges lehet ahhoz, hogy mostantól ne jelentsen gondot, ha valamit szeretnél feljegyezni, vagy ha szükséged lesz egy projektedhez (legyen az magán, vagy üzleti) bármi információhoz.

Az evernote tudásanyagról részletesen

Attól a ponttól, hogy megvannak az ötleteid, odáig, hogy azokat megbízhatóan kezeld, megmutatok mindent, amire szükséged lesz!

Minden hatékony adattároló, jegyzetelő módszer alapja, hogy olyan rendszert használj, ami kézreáll, jól tudod használni és nem kell azon egy pillanatig se gondolkozni, hogy mit hol találsz.

Ez a tudásanyag ezt a biztonságot adja meg. Részletesen bemutatom az Evernote program felépítését, használatát, valamint azt is, hogy miként érdemes felépíteni magát a rendszert, hogy az később is jól használható, megbízható legyen és mindig tudd, hol találod épp azt az információt, amire szükséged van. Legyen az munkahelyi projekt leírás, statisztika, kimutatás, vagy elemzés, vagy otthoni ötlet, bevárásló lista, házfelújítási referencia anyagok, stb.

Az Evernote-ról:

A program elérhető asztali gépen, böngészőből, illetve mobil applikáción keresztül is (Android, iOS és iPadOS rendszerekre).

Az Evernote elsődleges funkciója a kényelmes és könnyű jegyzetelés. Ez volt az alap ötlet. 

Mára azonban már, hála a rengeteg hasznos funkciónak, kialakítható belőle akár egyéni vállalkozó, akár kisebb (10-20 fős) csapatok számára üzleti környezet is.

Tartalom:

  • Az Evernote általános bemutatása
  • Egyes funkciók részletes leírás és felhasználási lehetőségei
  • Hogyan építsd be a rendszert a mindennapjaidba. Nem csak munkára!
  • Hogyan alakítsd a projektjeid, jegyzeteid a saját igényeidre
  • Kész sablonokat adok, hogy ne kelljen nulláról indulnod
  • Hogyan kezeld a jegyzeteidet egy helyen, mégis bármikor megtalálható módon

Bónusz:

  • Videóban megmutatom, hogy hogyan építettem fel a saját, belső oktatási rendszerünket, 100%-ban Evernote-on belül.

Rólam:

2015 óta tartok tréningeket produktivitás és hatékonyság témában, webinar formátumban, vagy tantermi képzések keretében.

2017 óta egyike vagyok a kevés hazai, certifikált GTD (Getting Things Done) trénernek, ami világszinten is az elsőszámú időmenedzsment rendszer. Én magam is e szerint kezelem a feladataimat.

E mellett, hogy minél szélesebb ismereteim legyenek, Evernote Certified Business Consultant-ként Evernote magán és üzleti felhasználást is oktatok.

Tóth-Czere Péter
toth-czere-peter-profil-e1541543904936.jpg

Összességében a kisvállalati hatékonyságtól kezdve a nagyvállalati folyamatokig bezárólag minden féle igényre szabva is segítettem vállalkozóknak és nagyvállalati alkalmazottaknak és magánembereknek egyaránt abban, hogy miként lehetnek minimális ráfordítással többszörösen hatékonyabbak. Ez egy olyan előrelépés, ami bárkinek elérhető, ha a megfelelő rendszert, programot és alap tudást megkapja. Ebben szeretek én segíteni.

TD_ambassador-badge_light.png
gtd-logo-2.png
ECC_Logo-e1484495286666.png

Érdekelhetnek még…