Barion Pixel

Youtube – Egy fiók mind felett!

Nem sokkal ezelőtt, a Google bejelentette, hogy egy (igencsak örvendetes) frissítést vezetett be a Youtube rendszerébe.

 

Mégpedig nem mást, mint hogy mostantól lehetőséged van egy Youtube fiókból, ami jobbára a Google+ fiókod is egyben (ha még nincs, akkor olvasd el korábbi cikkemet a Google+ kezdeti tippekről), több Youtube csatornát kezelni. Ez amiatt fontos, mivel eddig a céges Youtube csatornát, fiókot csak úgy tudtad használni, ha ahhoz külön létrehoztál min. egy Youtube fiókot és oda-vissza lépkedtél a kettő között.

A mostani frissítésnek köszönhetően már ez a probléma nem áll fenn, ami nagyon-nagy könnyebbséget jelent az aktív, több fiókot is kezelő felhasználóknak.

Youtube channles update

A beállítás sajnos még nem érhető el mindenki számára, de mint a korábbi frissítések esetében (utóbbi időben már megtapasztalhattuk bőségesen), várhatóan most is rövid idő kérdése, hogy mikor lesz elérhető mindenki számára, így nem árt már most utána olvasni és képbe kerülni, hogy ha elérhetővé válik a funkció, akkor már csak be kelljen állítani.

 

A beállítás egyébként nem bonyolult, viszont kihasználva a lehetőséget, megemlíteném a HD Marketing kapcsolódó cikkét, melyben a folyamatot részletesen leírták. 🙂

 

 

Remélem sokaknak hasznos lesz az új Youtube funkció, használjátok ki!

 

No és persze: Always Be Irie

Tartalommarketing és SEO szakértő @ | peter@thecoffeebreak.hu

Tartalommarketing és SEO szakértő, a CoffeeBreak Consulting digitális marketing ügynökség és szakmai blog alapítója, ahol a marketing stratégiák kialakítása és megvalósítása mellett business és productivity tréningeket is tart.
Elsődleges szakterületei a tartalommarketing, keresőoptimalizálás, közösségi média management és a growth hacking. Számos ügyfele volt hazai és nemzetközi közép- és nagyvállalati szegmensekből, kiemelten foglalkozik eCommerce oldalak tervezésével, illetve teljes körű marketingjükkel.
Szabadidejében pedig a KV Szünet Podcast adásait bővíti.

Share
Tweet
Pin
Share