Az Oldalról

Helló!

Tóth-Czere Péter vagyok

Digitális marketinges

Azon belül foglalkozom tartalommarketinggel, közösségi média managementtel, keresőoptimalizálással, szövegírással, growth hackinggel, stratégiai tanácsadással.

Mindegy, hogy egy nemzetközi nagyvállalat, vagy egy feltörekvő startup. Ami fontos, az a growth mindset és persze az, hogy legyen benne kihívás. 

Vallom, hogy a megfelelő stratégiai szemléletmód, az alapos és kitartó munka, valamint a folyamatosa tanulás a kulcs a sikeres online marketinghez. A jól kialakított marketing mix és célzott használat tud igazán sikereket produkálni. Sikeres kampányokat, kiváló eredményeket és ami a fő, elégedett ügyfeleket. 

Tréner, coach

A sok feladatkör mellé önkéntelenül is kialakult a produktivitás iránti igényem, aminek csúcsa saját produktivitás tréning módszertan lett. Kifejezetten ajánlva digitális környezetben dolgozók, felsővezetők és startupok számára egyaránt.

Evernote Certified Trainer-ként a tökéletes online adatmanagement rendszer használatát oktatom magán, vagy céges felhasználásra.

Todoist tréningjeimen pedig a tökéletes feladatmanagement rendszer kialakítása a cél, szintén egyéni és vállalati célra.

Mindemellett certifikált GTD (Getting Things Done) trénerként egy mindent átfogó produktivitási rendszer oktatása is részét képezi napjaimnak a Hamar Productivity Consulting tréner partnereként.

Küldj nekünk üzenetet

– VAGY-