Barion Pixel

Rólunk

Írj nekünk!

Miért válassz minket?

Elsődleges célunk megfelelni annak a kihívásnak, hogy nem elég, ha csak néhány dologban rendelkezik stabil tudásal egy szakértő. A CoffeeBreak Consulting alapjait ugyan három fő tevékenység: keresőoptimalizálás (SEO), tartalommarketing és fizetett hirdetések (PPC) adták, mégis az idők során ezt a stabil tudást fejlesztve, szolgáltatási körünk kibővült, így ma már full sevice digital marketing ügynökségként, kibővült csapattal segítjük partnereinket a közös sikerek felé.

A digitális stratégiai szemléletmódunknak köszönhetően nem csatornákra tervezzük kampányainkat, hanem megoldásokat építünk, egyedi igényekre és célokra szabva. Mivel az online marketing minden területén hatékonyan tudunk támogatást nyújtani, így nincs kényszer és szükség rá, hogy olyan irányba tereljük partnereinket, ami nekünk kényelmesebb. Átfogóan, bármilyen feladatot ellátva, partnereink üzleti céljait tudjuk támogatni, mindig a lehető leghatékonyabb módszerekkel.

Legyen az SEO, vagy tartalommarketing, PPC, vagy e-mail marketing automatizálás, közösségi média management, vagy épp weboldal fejlesztés. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy csapatunk két vezetője is egymástól eltérő módszerekben mélyült el, így egészítve ki szolgáltatás portfóliónkat:

Tóth-Czere Péter

Tartalommarketing és SEO szakértő

CEO

Tartalommarketinggel, keresőoptimalizálással,  growth hackinggel, stratégiai tanácsadással foglalkozó digital marketing stratéga.

Elhivatott podcast készítő, igyekszik támogatni másokat is, akik szeretnék üzleti alapon készíteni a podcast csatornájukat.

Előadó, oktató és tréner, de a HVG BrandLab tartalommarketing tanácsadójaként is tevékenykedett.

Portik Cseres Zalán

CMO

Performance marketing fókuszú szakember, Digital marketing és automation stratéga.

Rutinos oktató, a Present Academy Oktatásvezetőjeként az online marketingesek következő generációját képzi.

Küldj nekünk üzenetet