Barion Pixel

SEO szolgáltatásaink

Mi a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás egy átfogó kifejezés azokra a technikákra vonatkozóan, amik segítségével egy weboldal a Google (és más keresők) találatai között az elsők közé kerülhet.

Ma már ez a technikai jellegű, kód szinten történő módosításoktól kezdve a tartalom előállításig, egészen széles körű szaktudást igényel, hogy az eredmény hatékony és időtálló legyen.

Miért fontos ez? Keresőoptimalizálással elérhetjük, hogy a weboldala stabil és folyamatos forgalmat generáljon a Google keresőjéből. Ez két szempont miatt is kiemelten fontos: egyrészt ezekért a kattintásokét nem kell fizetni senkinek, másrészt az ilyen módon érkező ügyfelekben a vásárlási hajlandóság statisztikailag sokkal nagyobb, így értékesebbek is.

Milyen SEO megoldásokkal segítünk?

SEO Audit

Szeretnénk minden ügyfelünknek átfogó képet adni arról, hogy milyen keresőoptimalizálási feladatok vannak a weboldalán, milyen SEO feladatok vannak aktuálisan az oldalukon.

Kulcsszókutatás

Megkeresünk minden olyan kulcsszót, ami számodra releváns forgalmat terel az oldaladra és  csoportosítva alakítjuk ki azokat a kulcsszó mixeket, amikre szükség van a hatékony SEO-hoz.

Baclink audit

Megvizságljuk, hogy milyen linkek vannak most az oldaladra mutatóan, azok ártalmasak-e, illetve megvizsgáljuk, hogy milyen lehetőségek állnak előtted linképítés szemponjából.

Versenytárs elemzés

A SEO alapú versenytárs elemzés lényege, hogy megvizsgáljuk a konkurenseid SEO eredményeit, illetve aktivitásait. Ezeket felhasználjuk a saját stratégiád kialakításához, valamint külön elemezzük, hogy iparági szinten milyen SEO alapok kellenek a jó eredményekhez.

SEO stratégia kialakítás

A több féle kutatási eredmény rengeteg adatot szolgáltat, amik külön-külön is értékesek, de ezeket egy közös seo stratégia alá vonva lehet csak igazán hatékony akciótervet készíteni. Minden SEO szempontot figyelembe véve, komplex keresőoptimalizálási tervet készítünk neked.

Tartalom audit és stratégia

A keresőoptimalizált tartalom egyike a legfontosabb SEO céloknak. Azonban az, hogy melyik tartalmad optimalizáld, melyik kulcsszavakra, az már egy körültekintő tervezés eredménye kell legyen, különben visszájára is fordulhat. A kiváló stratégia elengedhetetlen.

SEO szövegírás

Hiába a kiváló stratégia, ha a kivitelezés nem tökéletes. Mivel számunkra a SEO napi szintű feladat, szövegíróink is ennek figyelembe vételével készítik el a publikált tartalmakat, hogy ne csak kiváló szövegeket kapj, hanem jó eredményeket is a Google keresési eredményei közt.

Linképítés

A kiváló Google keresőbeni eredményekhez elengedhetetlen a megfelelő linkhálózat kiépítése és gondozása. Ehhez nyújtunk aktív támogatást és kiépítjük ezt a hálózatot! Fontos, hogy ne csak SEO szempontból legyen hasznos egy link, de tereljen forgalmat is az oldalara: ügyfeleket!

Local SEO

Ha üzlethelyiséged, boltod van, akkor fontos, hogy azt meg is találják azok, akik a közelében keresnek. Speciális SEO aktivitások révén elérjük, hogy ha valaki a közeledben számodra fontos kulcsszóra keres, akkor megjelenjen a boltod a térképen, mint potenciális megoldás.

Elemzés és riporting

Nem csak addig tart a munkánk, hogy minden kiváló minőségben megvalósítsunk. Akkor értékeljük mi magunk is az eredményeinket, ha arról rendszeres időközöként részletes elemzéseket biztosítunk számodra is.

SEO Tanácsadás

Ha a megvalósítást saját magad végzed, de szükségét érzed annak, hogy egy szakértő vezessen folyamatokon, akkor a felmért eredmények kiértékelésében is segítünk és veled együtt meghatározzuk, mit legyen a következő SEO feladat.

SEO képzés

Ha inkább saját kollégáidra bíznád a keresőoptimalizálást, de még nincsenek olyan szintű tudás birtokában, hogy ezt megtehesd, akkor is tudunk segíteni. Tantermi képzéseink keretében egyéni, vagy csoportos oktatássa megtanítjuk, amire szükségetek lesz.

Miért a CoffeeBreak consulting?

A CoffeeBreak Consulting szakembereiként mind kkv, mind multi, hazai és nemzetközi környezetben segítettünk már ügyfeleinknek. Munkánk során csak olyan megoldásokat alkalmazunk, amik után nem kell aggódnia, hogy weboldalát a Google megbünteti. Ezzel biztosítjuk a hosszú távú SEO eredményeket.

Prémium kategóriás, nemzetközi szinten bizonyított szoftvereket használunk, mert ügyfeleink számára ezek biztosítják a megfelelő rálátást saját weboldalukra. Mindemellett nem csak SEO szakemberként, hanem tanácsadóként is segítjük ügyfeleinket.

Amíg nem találkozunk:

A tökéletesen keresőoptimalizált tartalomnak mutatói

[Útmutató] Minden a keresőoptimalizált tartalom készítésről

Mi a keresőoptimalizált tartalom Itt természetesen kettős feladatokról lehet beszélni: technikai és tartalmi. A keresőoptimalizált tartalom olyan csoda, amire minden online kereskedő, szolgáltató vágyik. Egyszerre élvezetes fogyasztani, jó a megjelenése, minőségi és márkaépítő, jó átkattintásokat generál, ráadásul még a Google szemében is első osztályú értékelést kap és a találati lista

Elolvasom »
Mikre kell mindenképp figyelni, ha webshopot, vagy nagy méretű weboldalt vizsgálsz keresőoptimalizálás során.

Webshop keresőoptimalizálás legfontosabb elemei

Vannak általános folyamatok, melyek minden egyes weboldal keresőoptimalizálása során fontos feladatok. Ezeket a kisebb, kevés oldallal rendelkező weboldalaknál ugyanúgy végig kell járni, mint a terjedelmes méretekkel rendelkezők esetében. Most nem is ezekre térek ki, csak azokra, amik egy nagyobb, összetettebb oldalnál különösen fontosak. Erre a legjobb példa, egy sok termékkel,

Elolvasom »
Az ASO folamata viszonylag egyszerű, csak követni kell az alábbi pontokat.

App Store Optimalizálás – ASO

Nem mehetünk el szó nélkül amellett a tény mellett, hogy ma már az optimalizálás témakörébe nem csak weboldalak, hanem számos más felület is beletartozik. Most az ASO (App Store Optimization) folyamatát fogjuk körüljárni. Az ASO lényege, hogy a különböző App Store felületeken (Androidnál a Google Play, iOS esetén pedig az

Elolvasom »

Iratkozz fel és értesülj elsőként a friss hírekről