Barion Pixel

Vásárlási feltételek

Tájékoztatjuk, hogy Ön mint látogató (továbbiakban: Fogyasztó) a thecoffeebreak.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív használója kíván lenni a Webáruházunk által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

Üzemeltető adatai:

 • Tóth-Czere Péter egyéni vállalkozó
 • Székhely: 2030 Érd, Technikus utca 78.
 • Adószám: 67925072-1-33
 • Nyilvántartási szám: PE 67925072
 • Elektronikus elérhetőség: hello@thecoffeebreak.hu
 • Telefonos elérhetőség: +36 20 354 5860

A tárhelyszolgáltató és annak elérhetőségei

 • Cégnév: Webonic Kft.
 • Székhely: 8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11.
 • Elektronikus elérhetőség: webonic.hu/kapcsolat

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: Üzemeltető.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A thecoffeebreak.hu honlapon lehetőség van különböző produktivitás és online marketing képzések megvásárlására. Az aktuálisan elérhető online kurzusaink Képzések menüpont alatt találhatók. 

A Todoist képzésről részletesen

A megjelenített online kurzusok – hatékonyság és marketing témakörben – (továbbiakban: termékek) kizárólag a thecoffeebreak.hu honlapon keresztül, online rendelhetők meg.

Az online kurzusok elérhetőségét e-mail formájában juttatjuk el a fogyasztó(k) részére megrendelés során megadott email cím(ek)re. 

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak alanyi adómentesek, így 0% ÁFA tartalommal kerülnek kiszámlázásra.

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

A felsorolt termékek mellett megtekintheti egy-egy termékek rövid leírását, árát, egyéb tulajdonságait, a teljesség igénye nélkül. Bővebb információ a termékről a termék oldalán található, ahol a termékről részletesebb tájékoztatást kaphat. Amennyiben ennél részletesebb tájékoztatásra van szüksége, úgy a kereskedő adatok között rögzített email címen szíveskedjen felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel.

A rendelés menete

A Kurzusok menüpontban elérhető termékeket egyesével van lehetőség megvásárolni. A vásárláshoz nem szükséges előzetesen regisztrálni, vagy bejelentkezni.

A vásárlási folyamatot a kiválasztott kurzushoz kapcsolódó Megveszem gombra kattintva tudja elkezdeni. A vásárlási folyamat során meg kell adnia számlázási adatait, a kurzust igénybe vevő adatait, illetve lehetősége van kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő fizetési módot.

Miután megadta a vásárlási folyamat során a megrendeléshez szükséges adatokat, kérjük kattintson a rendelési oldal alján található Megrendelés elküldése gombra.

Az adatok hibátlan megadását követően további információkat talál a kiválasztott fizetési lehetőségről, illetve a számlázás céljából megadott email címére automatikusan elküldjük díjbekérőjét.

Online kártyás fizetés esetében átirányítjuk a Barion oldalára, ahol biztonságosan el tudja végezni a fizetést. A bankkártya adatok a kereskedőhöz és a weboldal üzemeltetőjéhez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Ha online kártyás fizetést választott, de időközben meggondolta magát és banki átutalással kívánja a tranzakciót teljesíteni, az emailben kapott díjbekérőn szereplő adatok segítségével ezt gond nélkül megteheti. Kérjük ez esetben kérjük az utalás közleményébe mindenképp tüntesse fel az emailben kapott díjbekérő sorszámát!

Banki átutalással történő fizetés esetén kérjük az utalás közleményébe mindenképp tüntesse fel az emailben kapott díjbekérő sorszámát!

Sikeres fizetési tranzakciót követően a korábban számlázás céljából megadott email címére 3 munkanapon belül elküldjük a kiállított számláját és felvesszük a kapcsolatot a képzésen résztvevő személlyel az e célból megadott email címen.

Amennyiben a díjbekérője, számlája, vagy a kurzus elérhetőségével és részleteivel kapcsolatos email nem érkezik meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a már jelzett módon a kereskedői adatok segítségével, vagy írjon emailt a hello [@] thecoffeebreak.hu email címre.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 10.00 és 15.00 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelésre, de ha az a munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra a megrendelés. Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a visszaigazolástól számítva a legfeljebb 3 munkanap. A megrendelés teljesítési határideje nem egyezik meg a kurzus megkezdésének idejével.

Nem vállalunk felelősséget a megrendelt termék esetleges technikai ismertetőinek rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A megrendelt termék ellenértékének fizetési módja

A megrendelt termék fizetésének módja

 • Banki előre utalással történő teljesítés: a megrendelés elküldését követően automatikusan kiállítjuk és az e célra megadott email címre elküldjük díjbekérőjét. A díjbekérőn megtalálja a bankszámlaszámunkat és a díjbekérő sorszámát, melyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően állítjuk ki és küldjük el a díjbekérőhöz hasonló módon a számlát, illetve kezdjük meg a megrendelés teljesítését.

Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges:

 • A bankkártya adatok a kereskedőhöz és a weboldal üzemeltetőjéhez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 • Személyesen történő teljesítésre nincs lehetőség

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a kapott díjbekérő alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a fizetendő végösszeg beérkezését követően emailben juttatjuk el az erre a célra megadott email címre. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. kormányrendelet szabályozása értelmében a jelen pont rendelkezései kizárólag a fogyasztónak minősülő vásárló esetében alkalmazhatóak. A fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt, bontatlan csomagolású terméket. Amennyiben a fogyasztó él elállási jogával, úgy ezt az üzemeltetővel egyértelmű írásbeli nyilatkozatban köteles közölni (postán ajánlott tértivevényes küldeményben, vagy emailben). Az üzemeltető az elállási nyilatkozat kézhezvételét követően haladéktalanul köteles azt visszaigazolni a fogyasztó felé. A fogyasztó elállása esetén a megrendelt terméket köteles elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül az üzemeltetőnek visszaküldeni. A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli.

Amennyiben a fogyasztó elállási jogát gyakorolja, úgy az erre vonatkozó nyilatkozat kézhezvételét követő 14 napon belül köteles az üzemeltető a fogyasztónak az általa teljesített fizetéseket visszatéríteni, beleértve a szállítás díját is. Ez alól kivétel, ha a fogyasztó olyan fuvarozási módot választott, amely többletköltséggel jár, és amely a szokásos fuvarozástól eltérő. A szolgáltatónak a visszafizetési kötelezettségét mindaddig nem kell teljesítenie, amíg a szolgáltatott terméket vissza nem kapta, vagy amíg a fogyasztó hitelt érdemlő igazolását a termék visszaküldéséről nem kapta meg. A két időpont közötti eltérés esetén az üzemeltető a korábbi időpontot kell, hogy figyelembe vegye.

Panaszok intézése

Az üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni, az üzemeltető adatai között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

Egyéb rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

Copyright 2024 © CoffeeBreak Consulting

Share
Tweet
Pin
Share